Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (3.66 secunde)
Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.
Safta Veaceslav, Medic specialist ginecolog Va puteti programa la numarul: 021/252.32.3, Donna Medical Center www.donna-medicalcenter.ro
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san.
Pe site-ul Clinicii Donna Medical Center sunt publicate informatii utile femeilor care vor sa se asigure ca sunt sanatoase si pentru asta isi fac periodic un control de rutina.
Pe 4 decembrie 2013, intr-un discurs tinut la Center for American Progress, Presedintele Obama a cerut Congresului American ca salariul minim sa fie crescut de la 7,25 dolari pe ora (echivalentul a 4143 lei pe luna) la 10 dolari pe ora (5714 lei pe luna), pentru ca inegalitatea mare afecteaza economia americana.
Si radiografia prezentata recent, la Bucuresti, de Jonathan Stillo, doctorand in antropologie la City University of NewYork Graduate Center, este o dovada.
Si The National UFO Reporting Center, condus de Peter Davenport, a avut, din 1974, o asemenea linie telefonica, la care s-a renuntat.
"Fazele diferite ale ciclului solicita corpul femeii sa produca hormone diferiti si sa traverseze procese separate" afirma dr Jill Blakeway, director medical la YinOva Center New York si autorul cartii "A concepe copii:
Odata cu dezvoltarea medicinei genomice, inregistrata in ultimii ani, este posibil sa se faca fata si altor cancere rezistente la tratamentele standarde, spune oncologul Gregory Masters de la Helen Graham Cancer Center Newark.
Magda Marincovici) Cancerul pulmonar si bronhopneumopatia obstructiva cronica (BPOC) ar putea fi detectate printr-un simplu test de halena (aerul expirat din plamani), promit cercetatorii de la University Colorado Cancer Center (SUA) si cei de la Institution Nobel Prize-winning University Technion Haifa (Israel).
Iata ce ne invata specialistii de la Zen Mountain Center in ceea ce priveste curatenia la domiciliu. • Spala vasele imediat ce ai terminat de mancat.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Good Days Therapy, Global Welness System, Himalaya Herbal Healthcare, Hofigal, Tupperware, Astrolog Acvaria, Vivanatura, Fagurele cu Miere, Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale Aivia, Eden Center, Mandala si altii.
26 - Shopping Center - Sun Plaza - Centrul Vechi; Strada Gabroveni nr. 61 Pentru livrari: telefon comenzi 0730201111 si 0722215511
La ora actuala nu exista inca un organism stiintific oficial care sa se preocupe permanent de fenomenul OZN, exceptie facand Statele Unite ale Americii, unde se afla UFO CENTER, condus de J.Allen Hynek.
Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numarul 0800.0800.02; Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Impreuna cu echipa sa de la Georgetown University Medical Center din Statele Unite, doctorul Kenneth Kellar a plecat de la o constatare simpla:
Cum vorbeste deja o limba straina, de la ma-sa de acasa, l-ar plasa intr-un call center unde ar raspunde la intrebarile tampite ale altor extraterestri, ca si el.
Oamenii de stiinta de la Center for Genomic Medicine de la Universitatea Kyoto din Japonia au rugat 1400 de persoane cu varsta medie de 67 de ani sa stea intr-un picior si sa-si tina ochii deschisi timp de 60 de secunde.
Ea semnaleaza veriga lipsa, identificata de doi cercetatori de la Johns Hopkins Cancer Center din Baltimore. Dovada este in colon Unele tipuri de tesut duc la cancer de un milion de ori mai des decat altele, noteaza in publicatia Science cercetatorii Bert Vogelstein si Tomasetti.
World Trade Center Bucuresti ofera o ambianta placuta si conditii excelente pentru desfasurarea lucrarilor unei reuniuni de asemenea anvergura. Prof.
google-analytics.com